Primer taller d'iniciació a la direcció coral

El Cor Ciutat de Mataró i el MEM van organitzar el passat dissabte 4 de maig una formació a càrrec de Jordi Lluch i Arenas

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 09 Maig 2019 11:44

Cultura 2019, taller cor ciutat de mataro

El Moviment Educatiu del Maresme (MEM) va organitzar el dissabte 4 de maig, juntament amb el Cor Ciutat de Mataró, una formació d'iniciació a la direcció coral, a càrrec del mestre Jordi Lluch i Arenas.


Trobada i concert

La jornada, que va comptar amb el Cor Ciutat de Mataró com a cor pilot, va ser "un èxit", segons afirmen els organitzadors, i va aplegar un total de 14 alumnes que van treballar les eines fonamentals per a la direcció coral: el gest, la pulsació, l'oïda i la correcció del resultat. A més a més, els assistents també van rebre nocions de tècnica vocal i posició corporal, i van poder gaudir d'un concert dirigit pels alumnes actius a l’església de Sant Josep.

Buscant talents   
El Cor Ciutat de Mataró ja busca talents per a les seves tres plantilles de cantants. La formació, fundada el 2009 pel seu director actual, Jordi Lluch, ha convocat audicions que es duran a terme el dimecres 15 de maig (inscripcions abans del dia 12, a www.corciutatmataro.org).

Cultura 2019, taller cor ciutat de mataro

Dimecres 15 de maig hi haurà audicions

El perfil de cantaires sol·licitats per a la plantilla amateur són persones que ja tinguin experiència en cors i grups vocals i formació musical, amb disponibilitat per a tots els projectes del cor (assajos i concerts) i ganes de seguir formant-se dins el grup. Els escollits podran cantar amb professionals i participar en cicles de concerts al Maresme i Catalunya.