Música de qualitat en la IV edició de les Nits d’Emocions

El cicle comença aquest dissabte i oferirà un concert a la fresca cada dissabte fins al mes de setembre al Restaurant d’Emocions de Vilassar de Dalt

  • Laia Mulà
  • Dimecres, 20 Juny 2018 17:42

Emocions

Aquest dissabte 23 de juny, coincidint amb la Revetlla de Sant Joan, el Restaurant d’Emocions de Vilassar de Dalt començarà la IVa edició de les Nits d’Emocions. Es tracta d’un cicle de concerts a la bonica terrassa d’aquest restaurant que comptarà amb bona música, menjar i beguda de primera. Cada dissabte la terrassa del Restaurant acollirà una proposta diferent amb grups com Aire, The Rambleers, Scarlets o Sweet Marta & The Blues Shakers.

Una revetlla tranquil·la i diferent

Per tots aquells que vulguin viure la Revetlla de Sant Joan en un entorn únic i envoltats de tranquil·litat i diversió, el Restaurant d’Emocions té una proposta de primera qualitat. El primer concert comptarà amb la música en directe i ball de la mà de Los Pasantes, una formació de pop rock. Això serà després de gaudir d’un Menú Especial de 59 euros per persona, seguit de focs artificials i del concert de música en directe de Los Pasantes.

Més concerts en la programació

El segon concert serà el dia 30 de juny i anirà a càrrec d’Amadeu Casas Quartet, un referent del blues a casa nostra. En tercer lloc, el flamenc i jazz ètnic d’Aire visitarà l’espai d’aquest restaurant per omplir-lo de ritmes de flamenc, soul, jazz i música llatina. Serà el 7 de juliol a la nit. El cicle continuarà amb la fusió d’estils de Toni Sparks el 14 de juliol i continuarà amb un concert de rumba catalana el 21 de juliol amb Alma de Boquerón. El 28 de juliol serà el torn d’Idea Música, un grup de rock català.

L’agost començarà amb The Ramblers la nit del 4 d’agost amb bon jazz, soul i rhythm & blues i continuarà amb tres veus femenines de primera amb les Scarlets l’11 d’agost a la nit. Sweet Marta & The Blues Shakers serà la formació del 18 d’agost, un grup que uneix la veu i l’harmònica de Sweet Marta, amb el blues consolidat de The Blues Shakers. Per acabar l’agost, el dia 25 serà el torn de Port Vell amb un repertori d’havaneres, cançons catalanes i valsos, entre altres.

Los Pasantes tancaran el cicle de nou amb un concert la nit de l’1 de setembre. La formació musical compta amb Lluís Barbero, Carles Fonollosa, Gerard Huguet i Juanito Linares. Amb més de 800 actuacions a la butxaca, Los Pasantes ofereixen un repertori elegant i enèrgic amb els clàssics dels anys 60, 70 i 80.

La formació musical compta amb Lluís Barbero, Carles Fonollosa, Gerard Huguet i Juanito Linares. Amb més de 800 actuacions a la butxaca, Los Pasantes ofereixen un repertori elegant i enèrgic amb els clàssics dels anys 60, 70 i 80. Algunes de les versions van des de Fórmula V, fins Los Bravos passant pels Secretos, temes de La Movida, Sopa de Cabra, The Beatles, entre altres. Com ja és tradició, el grup que obrirà el cicle per Sant Joan, tancarà també el cicle de concerts de les Nits d’Emocions la nit de l’1 de setembre.