Concert de l’ANC per la llibertat dels presos

Hi participaran Ebri Knight, Panellet, Marc Ràmia, Maria Lamata i el DJ Lo Puto Cat

Les Santes 2017, ebri knight

L’ANC, juntament amb La Forja, organitzen un concert pel pròxim 16 de juny a la plaça de l’Ajuntament per demanar "l’alliberament de les persones empresonades i exiliades". L’entrada és gratuïta però hi haurà servei de barra destinat a la caixa de solidaritat.

Estrenaran la vetllada el cantautor mataroní Marc Ràmia, seguida de la cantant soul Maria Lamata, també de Mataró. Tot just després, actuarà el grup Panellet amb música energètica que animarà la vetllada amb vitalitat punk. El concert comptarà també amb la participació d’Ebri Knight, una formació argentonina que barreja sonoritats folk amb el rock o el punk. El grup presentarà les cançons del seu últim disc ‘Guerrilla’. Un cop finalitzades les actuacions dels grups és el torn del DJ Lo Puto Cat, que posarà ritme a la festa fins ben entrada la nit.

Un dels últims èxits d'Ebri Knight

A banda de les actuacions musicals, l’acte comptarà amb la presència dels familiars dels presos, que en un moment donat intervindran amb la lectura d’un manifest. El 16 de juny farà justament vuit mesos de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i més de set mesos de l’entrada de Joaquim Forn i Oriol Junqueras i poc més de tres de Jordi Turull, Carme Forcadell, Montserrat Bassa, Raül Romeva i Josep Rull.

Recapte per a la caixa de solidaritat

Durant tota la vetllada hi haurà disponible un servei de barra, entrepans i cocteleria. Tot el que es recapti anirà a la caixa de solidaritat, per aquest motiu també hi haurà guardioles perquè la gent pugui fer les seves aportacions. La caixa de solidaritat és una contribució ciutadana que ajuda a les famílies dels presos a cobrir les despeses dels viatges a Madrid.

Maria Lamata, una veu emergent des del Maresme