Útima cita de les Músiques Tranquil·les

El dijous 7 de juny arriba UNA a Mataró amb cançons populars d’Argentina, Brasil o Veneçuela

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dimecres, 06 Juny 2018 00:00

S’acosta l’estiu i, amb ell, els actes culturals a l’aire lliure. És per això que el Cicle de Músiques Tranquil·les farà una parada fins al setembre però, abans, omplirà l’espai de Casal Aliança amb un nou concert del cicle el pròxim dijous 7 de juny al vespre a partir de les 20h.
En aquesta ocasió el públic podrà gaudir de cançons populars d’Argentina, Brasil o Veneçuela i composicions pròpies d’UNA.

Cinc dones
UNA és una formació musical amb cinc dones, les quals formen un quartet de corda i veu que transporta amb la seva música al públic a l’altra punta de l’Atlàntic.
La que tanca temporada és una proposta delicada amb la veu d'Ana Rossi i el quartet de corda format per Lluna Aragón, Irene Argüello, Maria Juan i Sandrine Robilliard.
Abans del concert d’UNA, programat per les 21h, els alumnes de l’aula Masafrets oferiran un petit concert de mitja hora. Les entrades anticipades es poden adquirir a 10 euros, mentre que a taquilla estan disponibles a un preu de 13 euros. Els membres de la comunitat de Músiques Tranquil·les poden accedir al concert a un preu de 8 euros.

La temporada de tardor

Amb motiu del darrer concert previ a l’estiu, es presentarà la programació de tardor que tindrà lloc els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Aquesta ha estat triada en funció de les valoracions dels membres de la comunitat. El primer concert d’aquesta nova temporada serà el dia 13 de setembre.

CICLE MÚSIQUES TRANQUIL·LES - TEMPORADA 2018 -