Joan Lorente presenta el primer disc català en USB

El mataroní debuta amb ‘Punt de Partida’ i continua la seva trajectòria com a cantant del grup Leds

nou disc de Joan Lorente

El cantautor Joan Lorente debuta amb ‘Punt de Partida’ (Auvi Records), el seu primer disc en solitari que representa un inici, un llançament i, en definitiva, tornar a començar. Per Lorente és un nou camí en la música que sempre l’ha acompanyat. Amb un so fresc, melòdic i enèrgic, ‘Punt de Partida’ arriba amb cançons plenes d’històries personals on les lletres neixen de l’esperança, de la força, l’amistat i sobretot de l’amor. Els temes es proposen traslladar a tothom la idea que sempre és bo tornar a començar.

Un àlbum per portar amunt i avall

El mataroní Joan Lorente presenta el primer disc català en format USB, una manera innovadora que arriba directament des dels Estats Units i que deixa de banda el format CD tradicional. El disc es pot adquirir en format targeta USB, fet que permet escoltar la seva música en dos formats (.mp3 i .wav), afegir-hi el videoclip, la imatge de la portada del treball i dos continguts extres.

Crida: el nou videoclip

Lorente ja ha publicat el videoclip de la cançó ‘Crida’, el primer single d’aquest primer àlbum en solitari del cantautor. El videoclip va ser enregistrat a diversos espais d’Alella com la plaça de l’Església o Can Jana.

nou disc de Joan Lorente

Una desena de músics hi col·laboren

La gravació de ‘Punt de Partida’ s’ha fet als estudis de Groove Factory Studios situats a Cardedeu i a Tinyroom de Mataró. Tot el treball ha comptat amb la producció de Nico Canet i una desena de músics col·laboradors. Finalment el treball ha estat mesclat a Wheel Sound Studio de Cerdanyola del Vallès i masteritzat a Ultramarinos Mastering de Barcelona.

Leds segueix endavant

El grup de música mataroní Leds ha comptat des dels seus orígens amb Joan Lorente a la veu i la guitarra. La formació ja ha publicat dos àlbums al llarg de la seva trajectòria, els quals es titulen ‘Ningú com tu’ i ‘Racó’. Joan Lorente continuarà al capdavant d’aquest grup mentre impulsa, paral·lelament, el seu projecte en solitari com a cantautor.