Marc Ràmia presenta disc al Mirinda

La sala de Can Xammar serveix de trampolí per 'Militants de la vida' el segon disc del cantautor mataroní

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Divendres, 04 Maig 2018 00:00

Cultura 2018, marc ramia'Militants de la vida' és el nom del segon disc d'estudi del cantautor mataroní Marc Ràmia, el qual presentarà oficialment el pròxim 5 de maig a les 22h a la Sala Mirinda. L’àlbum compta amb 10 temes a cavall entre el folk, la cançó d'autor i el pop-rock reivindicatiu i, per publicar-lo, ha comptat amb el suport de més de 120 mecenes que han finançat el disc a través d’una campanya de micromecenatge.

Les entrades es poden adquirir anticipadament a 7 euros i 8 euros a taquilla.

Algunes de les seves cançons es proposen reivindicar la necessitat d'implicar-se en les lluites col·lectives, un tema molt vigent en el moment polític actual, mentre que d'altres aborden temes més íntims i plens de sentiment, nascudes de l'experiència personal. Per a la gravació i producció del disc, el cantautor ha comptat amb Joan Barranca i el seu estudi ubicat a Mataró GravityMusic.tv

Una desena de músics

Per a fer realitat el projecte, Ràmia ha comptat amb músics que han enriquit la sonoritat del treball: Joan Barranca, Aleix Burgués, Elisa Sala, Andreu Soldevila, Helena Masafrets, Candela Carrera, Ruben Bes, Rubén Torres i Farners Puente. Gràcies a aquests músics de primera, el disc compta amb els sons d'instruments diversos: des de l'acordió a la viola, passant per la flauta travessera i les percussions.

A més, cal destacar que en el mes de juny presentaran el primer videoclip d’aquest àlbum realitzat per Eloi Aymerich de la productora Clack. Del Verkami al primer de molts concerts i d'aquest al vídeo com a carta de presentació en societat d'aquestes cançons essencialment militants.