El Vermut Musical del maig té com a convidada Gessamí Boada

La cantant presentarà les cançons del seu primer treball discogràfic que combina jazz i pop, el 13 de maig a les 12h al Passeig Pau Claris

  • Mireia Camacho
  • Dilluns, 30 abril 2018 00:00

Gessamí Boada

Gessamí Boada és la convidada per amenitzar el vermut musical del 13 de maig a les 12 h al Passeig Pau Claris. La jove cantant i compositora mataronina presentarà els temes del seu primer disc 'White Flowers', que combina lletres en anglès i català a ritme de pop i jazz.

La Gessamí s'introdueix en el món de la música des de ben petita. Tot i que el piano sempre l'ha acompanyat, la seva especialitat és la veu. El 2015 va marxar d'Erasmus per a formar-se com a singersongwriter a Alemanya i el 2017 va graduar-se en cant modern a l'ESMUC. També va ser la guanyadora del concurs Live Your Music 2016, organitzat per UME (Unión Musical de España), i gràcies a això ha pogut centrar-se en l'enregistrament del seu primer disc.

La formació inclou Gessamí Boada com a veu i teclats; Bernat Guàrdia al baix, i Pep Terricabras a la bateria. L'acte el coorganitza la Casa de la Música Mataró amb l'associació de veïns de Pla d'en Boet de Mataró, i és un concert gratuït.