'Un estrany poder' anomenat Els Amics de les Arts

Pop-rock català de primera al Clap amb un dels grups més populars del país mostrant optimisme i bon humor

  • Laia Mulà // Foto: arxiu
  • Divendres, 23 Març 2018 11:34

Cultura 2018, amics de les arts

Els Amics de les Arts, una de les bandes més populars i amb més recorregut dins el pop-rock català, presenta a Mataró el seu darrer disc: Un estrany poder. Es tracta d’un treball discogràfic caracteritzat per l’optimisme i un sentit de l’humor particular que puja un esglaó a la seva envejable carrera. Aquest divendres a les 21h fan parada a la Sala Clap per fer ballar els mataronins al ritme dels seus nous èxits i dels clàssics més coneguts d'Els Amics de les Arts.

Ahir es van esgotar les entrades


La formació compta amb quatre músics de llarga trajectòria: Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué. Després d’onze anys de trajectòria musical, d’haver obtingut tres Discos d’Or i de quatre àlbums d’estudi, la banda comença una nova etapa amb força. Cal destacar que enguany han rebut el premi Enderrock de la Crítica al Millor Artista de l’Any.
La visita al Clap de Mataró només és una de les quatre parades a escenaris de Catalunya dins aquesta gira d'Els Amics de les Arts, els quals portaran els seus arranjaments electrònics a la ciutat.

La discografia
Castafiore Cabaret és el nom del primer àlbum del grup català, el qual va sortir a la llum l’any 2008. Va anar seguit de Bed & Breakfast (2009), Espècies per catalogar (2012), Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure (2014) i, per últim, Un estrany poder (2017). Abans d’això, però, ja havien publicat dues maquetes amb les primeres cançons del grup català.

Amb cinc discos al seu haver, el grup presenta la seva versió més electrònica i rítmica a la sala mataronina