Doble ració de música independent al Foment

Aiguamoll programa un dissabte amb Cor Blanc i Marc Nürel, una banda reputada i un jove mataroní

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 23 Febrer 2018 08:53

Cultura 2018, Marc Nürel

Aquest dissabte 24 de febrer a les 20h del vespre tindrà lloc una nova cita musical a l’Espai F amb el Cor Blanc, vinguts de Barcelona, i el mataroní Marc Nürel. Es tracta d’una nova vetllada organitzada per Aiguamoll Música que es proposa apostar per artistes plens de talent i que es podrà veure a la sala petita del Foment Mataroní a un preu de 5euros.

És el segon concert a l'Espai F d'aquesta programació indie d'Aiguamoll Records

Indie nacional de primera

Cor Blanc és un duet de música indie format per la Mireia i en Sergi que juga amb el folk, el lo-fi i l’electrònica de melodies nostàlgiques i sinceres. Ambdós artistes compten amb una guitarra elèctrica, un sintetitzador i una caixa de ritmes per mostrar el seu talent i un cúmul de sentiments profunds. L’any passat, el seu tema ‘Alice’ els va portar al Primavera Club, actuant així a Madrid i Barcelona. Gràcies a això, es troben en el punt de mira de l’indie nacional i recentment han pogut estrenar el seu primer disc amb Luup Records: ‘You’.

Es repeteix el format de doble concert: una banda consolidada i un jove valor local

Un nou cantautor mataroní

Marc Nürel és un amant de les melodies nòrdiques i properes que busca l’equilibri entre l’emotivitat i l’experimentació. Ara presenta els temes que ha compost per l’àlbum El Bosque, el qual sortirà a finals del 2018 en format CD. L’àlbum compta amb dos temes que ja han vist la llum.

Més informació sobre els concerts:    CLIKA AQUÍ