Fitos & el Fitipaldi, primer tribut a Privat

El dissabte 13 de gener a la nit tindrà lloc el primer concert-tribut del nou cicle que proposa Produccions Iluro Music i la sala Privat de Mataró

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Dijous, 11 Gener 2018 12:14

Ciutat 2017/2018, fitos y el fitipaldiFitos & el Fitipaldi és la banda tribut a Fito y los Fitipaldis que oferirà un concert aquest dissabte dia 13 de gener de 2018 a les 00h a la sala Privat de Mataró. En el concert s'interpretaran temes de la formació de pop rock nascuda l'any 1998 de la mà de Fito Cabrales. Amb aquesta proposta, els organitzadors de la iniciativa, Produccions Iluro Music i la sala Privat, es proposen impulsar un cicle de concerts-tribut per promocionar la música en directe en aquesta franja. A un preu de 6 euros es podrà gaudir de la música de diversos grups de tribut.

La sala es proposa reunir tot aquell públic que després de sopar s'animi a fer una copa a Privat escoltant bona música en directe. A més, després del concert la sala oferirà discoteca fins a les 5.30h de la matinada pels que vulguin continuar amb la festa en aquesta sala de Mataró.

Ciutat 2017/2018, fitos y el fitipaldi

El cicle de concerts-tribut

Amb aquesta iniciativa, Privat i Produccions Iluro Music proposen la possibilitat de gaudir de concerts de les músiques de grups ben populars que han marcat generacions. Aquest és el pla que proposen els dissabtes de gener i febrer a la nit amb els tributs a bandes com Fito y los Fitipaldis, Mecano, Coldplay o Manà, entre d’altres. Iluro Music aposta pels tributs durant els mesos de gener i febrer i vol acostar al públic la música en directe. D'aquesta manera, també, la música en directe torna a una de les principals sales mataronines.

Una de les bandes més conegudes
Fito y los Fitipaldis és una banda nascuda el 1998 de la mà del seu impulsor: Fito Cabrales. El grup ha triomfat publicant una desena d'àlbums i editant temes de gran qualitat com, per exemple, 'Soldadito marinero' o 'Por la boca vive el pez'. El mes d'abril actuen al Palau Sant Jordi de Barcelona.