Nadales i jazz al Concert de Nadal

Argentona programa de nou el tradicional concert, amb la Big Band Jazz Maresme i Susana Sheiman com a convidada especial, i a benefici de 'La Marató'

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 15 Desembre 2017 00:00

El tradicional Concert de Nadal a Argentona es proposa trencar expectatives oferint un recital jazzístic amb un repertori variat que comptarà amb els millors estàndards i alguns temes nadalencs. En aquest cas serà la Big Band Jazz Maresme, acompanyada de la cantant Susana Sheiman, una artista polifacètica de primer nivell.

La cita tindrà lloc aquest divendres 15 de desembre a les 20.30h a la Sala d'Argentona i cal destacar que tot l'import de les entrades anirà directament destinat a La Marató de TV3 que se celebrarà el dia 17 de desembre. A més, l'associació de comerços i serveis Argentona es Mou ens convidarà a una copa de cava solidària

Música de primera

Ja és habitual que la Big Band Jazz Maresme, formada per disset músics, participi d'aquest Concert de Nadal com també fan a Mataró setmanes després. Enguany, però, comptaran amb la cantant Susana Sheiman que, després de passar per diversos estils es va abocar al jazz per aprofundir en aquest estil tan suggeridor.
Amb una potent posada en escena, la cita espera omplir de jazz i nadales la Sala d'Argentona. I tot a més, amb un fi solidari.