Lorien serà la cita del Vermut Musical

El dia 12 de novembre al migdia es podrà gaudir del concert del grup mataroní al Casal de barri Les Esmandies

  • Laia Mulà
  • Divendres, 10 Novembre 2017 13:24

Perfils 2014/2015, perfils -Judit Lorien

El Casal de barri Les Esmandies obrirà les seves portes el diumenge 12 de novembre a les 12 h per acollir un concert vermut organitzat per la Casa de la Música i l'Associació de Veïns de Peramàs-Esmandies. Es tracta d'un Vermut Musical amb el grup mataroní Lorien, un projecte musical de la jove cantant Judit Lorien, amb Pol Moyano a la guitarra elèctrica, Josep Antoni Molina al baix i Tito Torres a la bateria.

El Vermut Musical és un concert que organitzen el segon diumenge de cada mes en un indret diferent de Mataró, amb música feta a casa i en un ambient agradable i familiar. El concert és sempre gratuït i en aquesta ocasió tindrà lloc al Casal de Barri de l'antic mas de Les Esmandies, centre neuràlgic del barri amb un pati bell i privilegiat.

Música feta a casa

Lorien compta amb una maqueta, Daily Life (2015), i un àlbum que va veure la llum a finals del 2016 titulat Inner Demons. Amb aquest àlbum Judit Lorien va portar les seves cançons a espais com la sala Bikini de Bercelona o a festivals com el Barnasants o el Folk me Hard.