Cultura en majúscules per a fills i pares

Comença la nova temporada del 'Sortim en Família' amb onze espectacles de titelles, circ, teatre d'ombres, clown i concerts en format familiar

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Divendres, 22 Setembre 2017 00:00

Cultura 2017, sortim en familiaUna programació d'alt nivell amb un total d'11 espectacles pensats per a famílies és el que es proposa oferir el cicle 'Sortim en Família'. El diumenge 24 comença el festival apostant per la música en viu amb la novetat de la incorporació de la Casa de la Música de Mataró dins la programació. Fins al 17 de desembre tindran lloc diversos muntatges de titelles, circ, teatre d'ombres, clown i concerts en format familiar. La Direcció de Cultura aglutina, d’aquesta manera, l’oferta adreçada al públic familiar de caràcter professional que existeix a la ciutat sigui des de l’àmbit públic o el privat.

A la Sala Clap s’inicia el cicle Xics’n’Roll, un programa d’activitats que contempla l’exhibició amb grups musicals que adapten les seves presentacions per al públic familiar. Aquest dissabte serà el torn de “Bob Marley, 30 anys” a càrrec de Natxo Tarrés & The Wireless, i el 26 de novembre el concert recordarà les cançons dels The Rolling Stones amb les versions del grup Smoking Stones. També el dia 14 d’octubre, un concert familiar de la mà del Grup Xiula amb l’espectacle “Donem-li la volta al món”.

Cultura 2017, sortim en familiaEls concerts familiars tenen més protagonisme aquesta temporada

La Xarxa Mataró, per la seva banda, proposa la comèdia musical “Aladdin #thepopmusical” a càrrec de La Roda Produccions, “El carreró de les bruixes” de Pocacosa Teatre i  “El petit Dalí”. Maresme Titelles oferirà també tres espectacles al Casal Aliança: “Rita, la rínxols i els tres ossos”, “La Castanyera perduda” de Sim Salabim i “Vet-ho aquí” de la companyia Tururuth. La productora mataronina 'Circulant, circ en moviment' tornarà a oferir grans espectacles de circ a la Sala Casal Aliança: “Set up” i “Pensa en Wilbur!”, un espectacle d’equilibris, humor i pintura.