Tres últims dies de Festa Popular a Cirera

Les nits d'avui divendres i demà dissabte són les més potents i els focs de la Tomás seran el colofó

  • Cugat Comas // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 01 Setembre 2017 09:07

Cultura 2017, focs festes cirera

A Cirera ja porten una setmana de Festa Popular però lluny de cansar-se intensifiquen una programació potent que encara els seus últims tres dies. La que és, per nombre d'actes i quantitat de gent que congrega, la més popular de les festes de barri arriba al seu tríptic final amb vocació de tornar a omplir el pati de l'Escola Cirera i els altres espais propis de la festa. Sense anar més lluny avui divendres a la nit la programació es desdobla amb el Cirera Rock al recinte habitual i les clàssiques Havaneres –amb cremat i botifarrada– a la Plaça d'Antonio Machado.

Bona part del múscul de la programació de l'endemà, dissabte, és pels petits del barri. Al matí hi haurà una gimcana infantil per espais del barri i a la tarda l'activitat s'especificarà una mica amb un curs-gimcana de bicicletes i patinets. La companyia El Flabiol farà un espectacle d'animació per arrodonir la jornada pels fills i néts.
Ja en torn de nit hi haurà exhibició de Balls de Saló  i l'esperada sessió del Cocodrilo Club d'Albert Malla seleccionant èxits de les darreres dècades per fer ballar tothom.

La programació d'avui divendres es desdobla segons gustos: Cirera Rock o Havaneres

Fins els Focs

Diumenge arrencarà aviat amb la marxa a peu i tindrà missa i "potaje" rocieros abans de tota una tarda de Balls Regionals. Al punt de les 21:30h el cantant Chiquete serà el gran protagonista d'un altre clàssic de la festa com és l'espectacle 'Aires del Sud'.
La Pirotècnia Tomás de Benicarló, molt coneguda i apreciada a la ciutat per ser la que dispara el castell de focs de Les Santes serà l'encarregada, a les onze, dels focs artificials de cloenda de la Festa Popular cirerenca.