Crazy Friday: Quatre dies de festival de música independent

La revista digital organitza els concerts de Rumbo Tumba, C|E, Stone Fella, Cine Nuria, +Bridge i The V0id coincidint amb el seu cinquè aniversari

  • Redacció
  • Dilluns, 10 Juliol 2017 12:51

Crazy Friday Festival

Crazy Friday Festival. Anotin el nom i reservin els vespres del 19 al 22 de juliol, ja que Mataró serà l’escenari dels concerts commemoratius del cinquè aniversari de la revista homònima. Crazy Friday Magazine ja té un lustre de vida. Cinc anys durant els quals ha guanyat audiència i ascendència entre els amants de la música independent, la mateixa que engreixa la programació concentrada en quatre dies d’aquest festival que podria tenir visos de continuïtat en el temps.

Xerrades, concerts i sessions són les cites que es proposen.

La primera activitat programada (dimecres 19 de juliol) és una xerrada titulada “It all starts in the club: pautes evolutives de la música electrònica als últims 30 anys” a càrrec de Xevi Bruguera, habitual de la revista i col·laborador del programa de ràdio El Radiocasete. En ella intentarà explicar l’evolució de l’electrònica i les seves múltiples variants. Després de la xerrada, el mateix Bruguera sota pseudònim The V0id oferirà una sessió centrada en el concepte de profunditat en la música de club.

Un dia després serà el torn dels C|E, barreja de dues bandas, Éter i Camaleônica, que presenten nou EP titulat N|U, en el que exploten al màxim el seu pop progressiu i d’ensomni. Posteriorment, actuarà Rumbo Tumba, el projecte de l’argentí Facundo Salgado, en el que experimenta i fusiona textures sonores d’Amèrica del Sud amb beats Urbans. Aquest 2017 participarà en el “Burning Mountain Festival” (Suïssa), “La Pamparina” (França), “Festival Noches Latinas” (França), entre altres, fent dues parades a Espanya, Madrid i Mataró.

El divendres (21 de juliol) l’il·lustrador Albert Brullet estrenarà una exposició titulada “Art en viu”, en la que mostrarà una bona selecció de les aquarel·les expressives i plenes d’energia realitzades en concerts i festivals, que han servit per donar llum i color a les cròniques de la revista. A més el Dj local +Bridge oferirà a través de gèneres com el House o el Techno, una sessió d’electrònica melòdica. I per tancar la nit, els Stone Fella  presentaran el seu EP homònim amb tocs  indie-rock i influències com el jazz, el rock progressiu i el rock psicodèlic.

Última cita

Finalment, dissabte (22 de Juliol), debutaran els Cine Nuria, duet format per Fernando Herrero (Twin Drama) i Laura Bellostas (Tropic panda), que presentaran els temes que conformaran un futur EP que podria veure la llum a finals d’any. El concert serà un petit tast del seu so pop amb aire estiuenc, ideal per a aquestes dates.

Tots els esdeveniments tindran lloc a Mataró, ciutat que va veure néixer el magazine. El festival compta amb la col·laboració d’Aiguamoll Records i el Radiocassette, i la participació de L’Arc Cafè cultural, Celler Castellví i el Cafè de Mar.

 

La programació

It all starts in the club Xerrada a càrrec de Xevi Bruguera The V0id (Dj) Dimecres 19 de juliol a partir de les 20h al Cafè de Mar, Mataró Entrada lliure

Rumbo Tumba C|E Dijous 20 de juliol a partir de les 20h a L’Arc Cafè Cultural, Mataró Entrada lliure - Taquilla Inversa

Exposició Art en Viu a càrrec de Albert Brullet +Bridge (Dj) Stone Fella Divendres 21 de juliol a partir de las 20h a L’Arc Cafè cultural, Mataró Entrada lliure - Taquilla Inversa

Cine Nuria Dissabte 22 de juliol a partir de les 21h al Celler Castellví, Mataró Entrada lliure - Taquilla Inversa