Ariadna Cabeza: “He optat per centrar-me en el cant, que és el que realment m'apassiona”

De l'Oh Happy Day als càstings d'Operación Triunfo, la jove mataronina continua treballant per avançar com a cantant

  • Laia Mulà
  • Divendres, 16 Juny 2017 11:38

Ariadna Cabezas

Després del teu pas per l'OHD de TV3, t'has presentat als càstings d'OT. Has superat les fases de selecció?

El dimecres passat vaig presentar-me a la primera fase del càsting i la vaig passar. De 1.600 persones que es presentaven, en vam quedar només 80, fet que em fa sentir molt orgullosa.

I la segona fase?

Aquesta ja no la vaig passar, però tot i així estic molt contenta del que vaig fer als càstings. Hi ha molts tipus d'artista diferent i ells escullen perfils en concret. A més, com que és una acadèmia que busca formar joves artistes i jo en alguns aspectes ja tinc formació, potser no hi encaixava. Seguiré intentant avançar i fent projectes musicals.

Per què volies entrar a Operación Triunfo?

Des de petita era molt fan d'OT i quan l'emetien el mirava sempre. Quan van deixar de fer-ne edicions jo encara no tenia l'edat per presentar-m'hi. Després de gairebé 15 anys, en fer públic que tornarien a fer Operación Triunfo, vaig pensar que era una bona oportunitat professional. Si t'has de presentar a alguna edició que sigui aquesta, vaig pensar.

Les Jukebox, a l'OHD

Fa només uns mesos estaves participant a l'OHD amb les Jukebox. Què va suposar per a tu el pas pel programa?

Va ser una experiència fantàstica. Ens vam apuntar al càsting de les últimes per provar sort i quan ens van dir que sí, va ser una sorpresa. Vam aguantar fins a l'equador del programa i vam aprendre molt. A més, ara ja hi ha gent que ens coneix i inclús tenim clubs de fans, et quedes molt parat.

Què vas aprendre al llarg del pas pel programa?

T'enriqueix molt com a artista i t'aporta experiència per controlar els nervis. Tot i això, no deixa de ser televisió i des de dins no és tan bonic com sembla. Passes molt estrès i nervis per preparar un tema cada setmana, però l'evolució i l'aprenentatge és molt ràpid.

I quins projectes musicals de futur tens?

Ara estic estudiant cant a Aules, a Barcelona, i estudio música i harmonia per, en un futur, presentar-me al grau superior de cant. Fins ara havia estat estudiant comèdia musical a la Coco Comín però he optat per centrar-me en el cant que és el que realment m'apassiona.