Concert participatiu amb cançons d'arreu del món

Cinquena edició de l'acte del Germanes Bertomeu

  • Laia Mulà // Fotos: arxiu i cedida
  • Divendres, 26 Maig 2017 00:00

germanes bertomeu copia

 'Tralalà: el món sona' és el nom del 5è Concert Participatiu que tindrà lloc el diumenge 28 de maig a les 17h al Teatre Monumental. La idea neix de la voluntat de col·laboració de l'escola Germanes Bertomeu i l'escola St. Salvador amb el projecte 4Cordes. A més, en aquesta ocasió els acompanyaran dalt l'escenari músics de l'Orquestra El Morell i de l'EMMM.
Sota la temàtica 'un viatge al voltant del món' es podran escoltar temes de la cantata 'Tralalà i cançons tradicionals d'arreu del món'.
El concert, dirigit per Borja Marcaró i amb la dramatúrgia de Toni Luna, també comptarà amb les il·lustracions dels alumnes de batxillerat artístic de l'Institut Alexandre Satorras.

Cultura 2017, cartell concert germanes bertomeu

Culminació del curs

L'espectacle representarà la culminació d'un curs de feina pels petits músics i cantaires, especialment. Però també la resta d'infants de l'escola han treballat diferents aspectes de la volta al món en un moment o altre del curs. L'exposició i el concert suposen un exemple, segons el centre "de la feina d'escola vertical, ampli i ric en matisos que duem a terme durant tot el curs".