La cirereta del pastís d'"A la vora del jazz"

El monstre del jazz, Joey De Francesco and The People, arriba en primícia a l’Estat per tancar la 4a edició del cicle ‘A la vora del Jazz’

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Divendres, 31 Març 2017 00:00

Cultura 2017, joey de francesco-a la vora del jazzLa segona i darrera setmana de concerts del cicle més ambiciós de ‘A la vora del Jazz’ arriba amb tres grans noves cites a la ciutat: Ginger & The Grumpy Groove, Champian Fulton Trio i el gran Joey DeFrancesco and The People.
Si la primera setmana es va centrar en els valors locals, els últims concerts programats compten amb artistes internacionals que aportaran el jazz més pur als escenaris de la ciutat.
Joey DeFrancesco and The People, el monstre musical i icona del panorama jazzístic que tancarà el cicle d’aquest any, arriba en primícia a tot l’estat per revolucionar el teatre Monumental amb un magnífic grup que l’acompanya. Amb més de 30 àlbums publicats i una nominació als Grammy, DeFrancesco esdevé la cita més esperada d’aquesta quarta edició de ‘A la Vora del Jazz’.

Els últims tres concerts

Cultura 2017, joey de francesco-a la vora del jazz 1. Ginger & The Grumpy Groove
Una immersió al jazz amb més ritme dels 60 i 70 amb ‘la cantant Pel-Roja’ Carrie Lewis, Octavi Bañuls a l’orgue, Lluis Murillas a la guitarra i Olivier Rocque a la bateria.
1 d’abril al Celler Castellví

Cultura 2017, joey de francesco-a la vora del jazz 2. Champian Fulton Trio
Champian Fulton, magnífica pianista i vocalista d’àmbit internacional, va començar a tocar jazz en públic amb només deu anys.  Amb Ignasi Gómez al contrabaix i Esteve Pi a la bateria.
2 d’abril al Casal de l’Aliança

Cultura 2017, joey de francesco-a la vora del jazz 3. Joey DeFrancesco and The People
L’organista, trompetista i vocalista nord-americà que s’ha proclamat com el músic de jazz de referència internacional arriba acompanyat de quatre grans músics.
6 d’abril al teatre Monumental