La festa musical del Maresme tropical

Tres grups del Maresme amb molt ritme configuren el cartell pel dissabte 25 de març: Pachawa Sound, System Beat i Zoom Musiqueta

  • Laia Mulà // Fotos: cedides
  • Dijous, 23 Març 2017 15:44

Cultura 2017, tropical fest

La Tropical Fest neix de la suma d’esforços en un mateix cartell de tres cites musicals innovadores: la presentació en directe del primer disc de Pachawa Sound, el directe de System Beat i la nova posada en escena de Zoom Musiqueta. Una aposta de la Casa de la Música que programa el concert de tres bandes del Maresme el dissabte 25 de març a les 21.15 h a la Sala Clap de Mataró.

Els Pachawa Sound

Amb aquests tres espectacles plens de ritme i energia, la sala de festes vol construir una nit memorable. Els tres grups comparteixen un tret en comú: les ganes de fer-se un lloc en el panorama festiu de la comarca amb propostes trencadores i innovadores.
Pachawa Sound torna al Clap, la sala que els va veure començar, per presentar les cançons del seu primer LP, Elemental (U98 Music). Després d’una gira per Catalunya, Euskal Herria i França, la formació torna amb un directe carregat de potència amb un total de 9 músics damunt l’escenari. La seva música recull diversos estils, incloent-hi tocs d’electrònica, que s’uneixen per donar-los un caràcter propi.

Zoom musiqueta

Propostes que es complementen

El Tropical Fest porta a la Sala Clap un grup que es mou entre el reggae, el funk i el pop-rock, una proposta de caràcter festiu amb ritmes i sons diversos. Zoom Musiqueta estrena nou directe amb la voluntat de fer-se un lloc en el panorama musical de la comarca amb una fusió eclèctica. Per últim, els quatre joves de System Beat seran els encarregats de tancar la nit de concerts. La formació, nascuda el 2015, ara arranca la seva gira de presentació amb un projecte innovador en format, so i proposta audiovisual.

System Beat