Arranca el millor 'A la vora del Jazz'

Els tres primers concerts aposten pels valors locals, alineant de nou la Big Band Jazz Maresme amb Trici Evy i propiciant l'estrena del darrer disc d'Ivó Oller

  • Redacció // Fotos: cedides
  • Dijous, 23 Març 2017 15:24

Cultura 2017, a la vora del jazz

La música jazz es fa la gran protagonista de l'agenda mataronina a partir d'avui divendres amb l'edició més internacional i ambiciosa del cicle 'A la vora del jazz'.
Seran sis concerts en dues setmanes, amb Joey DeFrancesco d'as més esperat però una alineació de luxe ja en els primers dies que va des de valors tan segurs com la Big Band Jazz Maresme o Ivó Oller a una proposta que l'any passat va gaudir de gran salut com el 'Jazz al Pati' en format de concert-vermut aquest diumenge al migdia al Pati del Cafè Nou.

Ivó Oller serà una de les atraccions de la primera setmana


Respecte del concert inaugural, la Big Band torna a apostar sobre segur acompanyant-se de Tricia Evy, una veu prominent que el públic mataroní ja ha pogut comprovar en ocasions anteriors que s'entén de meravella amb el conjunt. L'homenatge a Ella Fitzgerald promet molt de nivell.

Tres cites en una setmana

Cultura 2017, a la vora del jazz1. Big Band Jazz  + Tricia Evy
La big band no pot faltar al festival, en aquest cas acompanyada de Tricia Evy,
per homenatjar una de les grans veus del jazz, Ella Fitzgerald.
24 de març al Casal l'Aliança

Cultura 2017, a la vora del jazz2. Jazz al Pati
Doble sessió en format de vermut-concert. Primer actuarà un combo de l’Escola Municipal de Música de Mataró, i després, Potato Head Jazz Band.
26 de març al Pati del Cafè Nou

Cultura 2017, a la vora del jazz3. Ivó Oller - Trumpet Attitude
El trompetista mataroní presenta Trumpet Attitude. Alguns temes els interpretarà en el format original de quartet, i altres en septet
30 de març al Casal l'Aliança