Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts i La Iaia s'uneixen al cartell del Canet Rock 2017

Una quinzena d'artistes participaran en la 4a edició del certamen, entre els quals Txarango, Jarabe de Palo i Zoo

  • Redacció - ACN
  • Dimarts, 21 Febrer 2017 16:00

Sopa de Cabra

Els Amics de les Arts i La Iaia, dues bades amb nous discos sota el braç, i un concert 'a mida' de Sopa de Cabra en què el públic podrà escollir les cançons que vol sentir de la banda, són les noves incorporacions del Canet Rock 2017. Aquests artistes s'uneixen a la quinzena de bandes que actuaran a la 4a edició del certamen, entre les quals Txarango, Jarabe de Palo, Zoo, Gossos, Buhos, Itaca Band o Doctor Prats. El Canet Rock se celebrarà l'1 de juliol a Canet de Mar.

El primer 'single' del nou disc dels Amics de les Arts

Canet Rock reunirà a l’escenari del Pla d’en Sala els temes dels nous discs de Txarango, Els Amics de les Arts, Zoo, Itaca Band i La iaia. Aquest darrer grup estrenarà en exclusiva el seu nou i tercer disc a Canet. L’integrant del grup, Ernest Crusats, ha explicat que el disc “està en procés”, però que esperen que surti a la llum “al juny”. Els Amics de les Arts, que treuen el seu nou disc aquest divendres, han manifestat que a Canet Rock el que hi van a tocar són els seus ‘hits’. L’integrant del grup, Joan Enric Barceló, ha explicat que “s’ha de tocar el que la gent demana” i és per això que el seu concert “no estarà basat amb el disc nou”. Dalt de l’escenari Itaca Band presentaran el seu quart disc i Zoo tocarà el repertori del seu segon àlbum. A més, formacions joves com Doctor Prats o Buhos també formaran part per primera vegada del cartell del festival.

El festival també comptarà amb l’actuació de Jarabe de Palo, en el que serà el seu concert de retorn com a banda. Pau Donés i el seu grup oferiran un concert únic anomenat ’20 años de Jarabe de Palo’, en el que repassaran els millors temes de la seva carrera.

Repeteixen al festival Gossos, que portaran els temes del seu darrer disc ‘Zenit’, Josep Maria Mainat, Miquel del Roig i DJ Codina, que tornen a estar presents de nou al cartell del festival.

En aquesta 4a edició, també hi haurà una actuació en col·laboració amb la plataforma Cultura amb Causa, de la qual en forma part juntament amb altres 6 festivals catalans, que pretén denunciar l’actual situació de les persones refugiades a Europa. Josep Maria Mainat, assessor i fundador de l’històric Canet Rock, ha expressat que la plataforma Cultura en Causa tenen “la cultura com a mitjà de transformació social” i està “molt orgullós” que Canet Rock ara en formi part.

Nou Concurs #actuaCANETROCK

Com a novetat en aquesta edició l’organització presenta el concurs #actuaCANETROCK per a grups musicals del país. La convocatòria està oberta per a totes aquelles bandes amb un o més àlbums publicats al mercat i més de 20 concerts acreditats en directe. El concurs es durà a terme de l’1 al 15 de març i el premi serà poder participar en l’edició d’enguany.

‘Hits de’ Sopa de Cabra

Sopa de Cabra serà la banda protagonista en la tercera edició dels ‘Hits de...’. Els espectadors seran els encarregats d’escollir quines són les 10 millors cançons de la seva història i aconseguir que sonin a l’escenari del Pla d’en Sala. El públic podrà votar a través de la pàgina www.canetrock.cat.

Festival per a tots els públics

El festival obrirà les seves portes a les 4 de la tarda i oferirà fins a les 6 del matí 12 hores de música en directe i sense interrupcions. Enguany el festival obrirà les seves portes a 20.000 espectadors, igual que en l’edició anterior.