El Clap celebra 17 anys amb Ramon Mirabet

El concert de dissabte, juntament amb les sessions especials d'avui divendres i demà en horari de discoteca, serveixen d'actes de l'aniversari de la sala

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Divendres, 27 Gener 2017 00:00

Cultura 2014/2015, ramon mirabetLa veu que ha sacsejat el nou panorama musical del país, Ramón Mirabet, serà dissabte 28 de gener al Clap per celebrar l’aniversari de la ja mítica sala de concerts i festes. El jove arriba a Mataró per presentar el seu nou disc ‘Home is Where the Heart Is’ (Warner Music Spain, 2016) acompanyat de sis músics més i amb una selecció del millor repertori dels seus dos discos publicats fins ara.

Recentment l’artista ha entrat al top 10 de la llista de discos més venuts a l’Estat Espanyol i cada vegada s’està donant més a conèixer com una de les millors veus del panorama musical català. La seva popularitat va créixer a França a través de la participació al programa francès ‘Nouvelle Star’ l’any 2010, del qual va quedar en tercera posició, però no ha estat fins ara que s’ha donat a conèixer a l’espai musical de Catalunya.

Ramon Mirabet és una de les sensacions de la música catalana del moment, col·locant el seu disc al Top-10 dels més venuts a Espanya

Cal destacar que el cantant acumula més de 200.000 reproduccions al mes a Spotify i un total de quasi 200.000 visites al seu vídeo de YouTube ‘Happy days’, single del primer disc titulat de la mateixa manera (Warner Music Spain, 2013).

El concert està previst pel dissabte 28 de gener a les 22.00 h i ja estan a la venda les entrades anticipades a 12 euros o directament a taquilla per 15€. Un cop finalitzat, la sala prepara una sessió especial d’aniversari amb DJ Hochi, animació amb la Clap Show Crew, regals i molt més.

Programació especial divendres:
A més a més, per a la nit de divendres, a partir de la 01.00 h de la matinada, el Clap també prepara una sessió d’aniversari exclusiva que per primera vegada uneix els seus quatre punxadiscos habituals: DJ Hochi, DJ Send0, DJ Bass-A i DJ Surda. L’entrada al local és gratuïta fins a les 02.00 h del matí, amb consumició obligatòria a partir d'aquesta hora.