The Cabrians repetirà el seu 'Prince Buster Memorial'

El dia 6 de gener, a la Sala Upload

  • Redacció // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 29 Desembre 2016 11:03

Cultura 2014/2015, The cabriansThe Cabrians farà un segon concert el 6 de gener del seu 'Prince Buster Memorial' a la sala Upload de Barcelona després d'exhaurir les entrades del primer. Va ser la nit del 23 de desembre –a la mateixa hora que Ebri Knight feia petita l'Apolo amb la seva Última Espurna, per cert– que el grup d'ska mataroní va propiciar més de dues hores i mitja de més que un concert, una festa amb un motiu ben clar: homenatjar Prince Buster.

Ja s'han venut més de la meitat d'entrades d'aquest segon recital. En aquest, la banda mataronina tornarà a compartir escenari amb membres de grups històrics com Skatalà, Dr Calypso, Lord Kaya o la Thorpe Brass i d'altres dels millors grups d'aquest estil del país com Soweto, Space Invaders, The Penguins o Thorpedians.
Tots canten per un dia les cançons del gran referent de la banda mataronina, cantant, compositor, eminent productor, soundsystem “operator”, ska “originator” i un dels personatges més influents en la història de la música jamaicana.