Jornada final de l'Artclic! amb festa a Can Fugarolas

Jornada per a nens, instal·lacions i concerts

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 16 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, TALCO2Abaixa la persiana. Artclic tanca la seva primera edició amb una jornada intensa d'activitat a Can Fugarolas, l'espai de reparacions culturals del barri de l'Havana convertit en gran actiu de ciutat. Durant el dia tindran lloc diverses activitats com un taller de música electrònica per a nens ofert per Joan Cot, en el que els petits artistes podran experimentar amb diferents aparells i crear els seus primers sons.

Per a l'ocasió, Jordi Aliberas i Jordi Sala han creat una instal·lació que combina moviment, so i llum que interactua amb el públic assistent. A més Irma Marco realitzarà una nova acció a l'espai que transformarà una de les sales de l'antiga fàbrica

Tres concerts

Els concerts, ja a partir de les vuit de la tarda, aniran a càrrec de IKLO, projecte personal de Joan Cot, acompanyat per l'electrònica de Marcos Bernabé i l'artista de circ Anna Pascual. Talcö, duet format per Marc Latorre i Raül Sala que presentaran les cançons que formaran el seu nou disc i Karam que combinarà els seus dots com a Dj i un potent directe.