Festa del Voluntariat avui divendres al Casal

Inclou la participació de The Hanfris Quartet

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 16 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, The hanfris QuartetMataró se suma a la celebració del Dia Internacional del Voluntariat –5 de desembre– amb l’organització de la Setmana del Voluntariat del 12 al 20 de desembre, amb una programació que inclou diferents activitats. L’acte central de la Setmana del Voluntariat és la Festa del Voluntariat que està prevista per avui 16 de desembre.

L’acte es farà al Casal l’Aliança, a partir de les 20.30 h, i vol ser una vetllada festiva per reconèixer la tasca de les persones que realitzen voluntariat a la ciutat i per visualitzar els projectes d’aquest àmbit a Mataró.

Durant la Festa del Voluntariat es donarà a conèixer el nou Punt del Voluntariat de la ciutat, un espai presencial i virtual dirigit tant a informar i acompanyar a les persones interessades a realitzar voluntariat, com a entitats de Mataró que tenen o volen tenir projectes de voluntariat. La vetllada acabarà amb el concert del grup The Hanfris Quartet, un quartet barbershop masculí que interpretarà a cappella un repertori genuïnament americà.