Tresx3: Vuit dies de #giraincoherenciatotal

Tres amics músics s'uneixen per repetir, en 8 dies i 3 ciutats allunyades, una gira que van prometre que no tornarien a fer

  • Marta Gómez
  • Dimecres, 19 Octubre 2016 10:06

Grup Tres x 3

Són tres: en Juanjo Martínez, l'Albert Dotras i en Jordi Vadell. Tots ells, amics des de fa més de 20 anys, van decidir unir-se l'abril del 2016 per fer tres únics concerts que fossin "una mena d'homenatge a la nostra amistat i la música que sobretot en Juanjo i en Jordi han escoltat des que són adolescents: pop/rock espanyol de grups que no han acostumat a arribar a la massa social", expliquen en un dossier de premsa enviat als mitjans.

Va ser precisament allò, el que  els va fer crear el "Tresx3", tres amics músics fent tres concerts. Uns concerts que van fer al Molly Mallone's i a La Canica Azul de Mataró i al GastroPub Les Nenes de Canet de Mar. I com si fos tota una declaració d'intencions, en va sorgir el què ells no s'esperaven.

Reacció positiva

Els concerts van agradar molt i van tenir molta afluència de públic. Això va fer que el grup s'animés i seguís amb els seus assajos. Fet que els ha fet replantejar la situació i programar una nova gira de concerts per a aquest mes d'octubre.

Gira ambiciosa

Ara la gira que es proposen és molt més ambiciosa. L'anomenen la #giraincoherenciatotal perquè consideren que es contradiuen amb el que havien dit i el cartell l'acompanya l'eslògan: "Ahí llega de vuelta el que dijo que no volvería".

"Visitarem tres ciutats molt allunyades entre si". De fet, la primera ja l'han trepitjada el passat 14 d'octubre: Puigcerdà. La segona també: Mataró, el 20 d'octubre. I la propera i segurament la més ambiciosa Madrid, aquest 22 d'octubre.

El repertori que toca el grup en aquests concerts es mou entre versions conegudes d'M-Clan, Los Rodríguez, Amaral, Miquel Río o Coque Malla i no tan conegudes, com José Ignacio Lapido, 091, Sol Lagarto, Rebeca Jiménez, Los Madison, Los Zigarros, Jorge Marazu o Mürfila. A més a més inclouran un parell de cançons pròpies.