Gala lírica internacional per recaptar fons per a Càritas

L'acte musical se celebrarà a l'església de Sant Josep i els beneficis seran per a la residència Torre Llauder

  • Marta Gómez // Foto: Daniel Ferrer
  • Divendres, 08 Juliol 2016 00:00

Cultura 2014/2015, Josep Fadó

Càritas Interparroquial Mataró conjuntament amb el tenor Josep Fadó han tornat a organitzar una gala lírica de nivell per unir esforços i recaptar fons per a la residència d'avis Torre Llauder. Aquesta gala lírica, que comptarà amb grans noms del panorama internacional i companys del tenor mataroní, ja es va celebrar el 2011. En aquesta ocasió, com en l'última edició, es repetirà l'espai i el format: l'església de Sant Josep.

Repertori popular

L'objectiu de la gala és que la gent hi gaudeixi. És per això que, explicava Fadó en roda de premsa, "el repertori és popular". D'aquesta manera s'interpretaran peces conegudes pels amants de la lírica com "O sole mio" o  "Cançó d'amor i de guerra", entre moltes d'altres.

Moment delicat

L'entrada del concert és gratuïta i totes les aportacions que es facin aniran directament a la residència Torre Llauder que passa per "un moment delicat". En l'edició del 2011 es van recaptar fins a 4.000 euros, xifra que es preveu mantenir i superar. El director de la residència, Fèlix Feliu, explicava que fa 30 anys que treballen amb famílies amb pocs recursos.

 

Cartell de renom
La cita, dissabte 9 a les 21 hores, comptarà amb la presència de músics de renom internacional provinents del Teatro Real de Madrid, el Teatre del Liceu de Barcelona, l'ABAO de Bilbao i el Teatro Colón de Buenos Aires, entre d'altres. Ells són Júlia Farrés-Llongueras, Rocío Martínez, David Alegret, Albert Casals, Carlos Cosías, Simón Orfila i Berta Brull al piano, a més a més del tenor mataroní Josep Fadó. La presència d'ells i algunes sorpreses preparades volen atraure el màxim d'assistents a la gala.