Lorien, la perla pop de Mataró, tanca el Vermut Sonat

El festival itinerant i clandestí es consolida i es dóna per segur que repetirà aquesta tardor

  • Redacció
  • Divendres, 20 Maig 2016 12:31

Lorien

El festival Vermut Sonat, que combina música en directe, gastronomia i cultura local en espais particulars de la ciutat de Mataró, celebra aquest dissabte 21 de maig el darrer concert de la seva segona edició. Serà, com sempre, a les 12 del migdia aprofitant l’hora del vermut per gaudir de la música del grup emergent mataroní Lorien.

La darrera cita del festival clandestí de música rebrà a Lorien. Lorien és el pseudònim de la jove mataronina de dinou anys Judit Lorien. Aquesta intèrpret és el descobriment musical de la temporada. Una veu delicada i unes melodies que apunten a primera divisió. Íntima i contundent a la vegada. Joveníssima però amb una posada en escena sorprenentment madura. Lorien oferirà un concert a guitarra i veu acompanyada per la guitarra acústica melòdica del també mataroní Pol Moyano. Amb influències que van del rock fins al folk, la mataronina avançarà alguns temes del seu nou treball discogràfic que publicarà durant aquest 2016.

El format més íntim

El 21 de maig el públic assistent podrà gaudir de totes aquestes cançons en el seu format més íntim i descobrir, durant un vermut col∙lectiu en un espai clandestí -leimotiv del festival-, una de les veus emergents de l’escena musical local.