Ferran Palau, cançó folk pel segon Vermut Sonat

És un dels líders del grup Anímic i tocarà en un terrat que es desvelarà 24 hores abans per als inscrits

  • Redacció
  • Divendres, 13 Maig 2016 12:13

Ferran Palau Vermut Sonat

El festival Vermut Sonat, que combina música en directe, gastronomia i cultura local en espais particulars de la ciutat de Mataró, celebra aquest dissabte 14 de maig el seu segon concert. Serà, com sempre, a les 12 del migdia aprofitant l’hora del vermut per gaudir de la música de Ferran Palau, un dels líders del grup Anímic.

Ferran Palau va debutar en solitari el 2012 amb el disc “L’aigua del rierol” i l’any passat va guanyar el premi Enderrock a millor disc de cançó gràcies al seu segon disc, “Santa Ferida”.

Aquest segon treball no deixa de banda les temàtiques que sempre l’han atret com ara la mort, la religió i la culpa, però transmet una atmosfera estiuenca de cançons per escoltar amb la calidesa del sol i la brisa marina, ideals per fer cridar el bon temps que tant s’està resistint aquesta primavera. El 14 de maig el públic assistent podrà gaudir de totes aquestes cançons en el seu format més íntim.

Com sempre, l’entrada als concerts és gratuïta amb taquilla inversa per tal que tothom hi pugui assistir. L’únic requisit és haver demanat invitació d’un formulari online La programació musical es complementa amb servei de barra per a fer un bon aperitiu.