Torna el Vermut Sonat als terrats mataronins

Pere Jou, líder de Quart Primera, encetarà el festival clandestí aquest dissabte

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 06 Maig 2016 00:00

Cultura 2014/2015, pere jou

Música en directe, gastronomia i cultura local en espais particulars de la ciutat. Amb aquests tres elements retorna el Vermut Sonat aquest cap de setmana.

La segona edició del festival clandestí, organitzat per l’associació Reviu, es posa en marxa amb el líder de Quart Primera, Pere Jou, en un concert en acústic dissabte, com sempre, a l’hora del vermut. La proposta musical del primer conjunt ha anat evolucionant, passant per l’electrònica, el folk i la banda sonora. La proximitat característica de Quart Primera es manté i se seguirà reflectint en el concert de dissabte i en el conjunt de les actuacions als terrats mataronins del Vermut Sonat.

L’entrada a tots els concerts segueix sent gratuïta amb taquilla inversa i per assistir-hi cal invitació prèvia que es pot aconseguir a través d’internet. Un formulari online, les xarxes socials o el correu electrònic poden servir per aconseguir l’entrada.

Suport indiscutible

La col·laboració d'Estrella Damm torna a ser clau en l'execució del festival així com la del Celler Castellví, MICS Barcelona i Clack. La dissenyadora gràfica del Vermut Sonat és la Maria Sumoy i la il·lustradora la Carla Aledo. Les dues últimes han dissenyat en aquesta ocasió el logotip i el cartell del festival.

 

24 hores abans

Els espais de tots els concerts del Vermut Sonat, com en la primera edició, no se sabran fins 24 hores abans. Tots aquells que hagin adquirit una entrada a través d'Internet per a qualsevol dels concerts rebran un correu electrònic un dia abans
amb la confirmació de l'espai i el lloc concret de l'encontre.