Nous formats en la tercera edició del cicle ‘A la vora del jazz’

Fabrizio Bosso Quartet encapçala un cartell amb vuit concerts i artistes internacionals i de casa nostra

  • Mireia Biel
  • Dilluns, 14 Març 2016 11:19

presentació a la vora del jazz

La tercera edició del cicle ‘A la vora del jazz’ aposta per nous formats i nous espais per consolidar el festival i dotar-lo de més qualitat. Així ho va explicar l’organització en roda de premsa, que vol "arribar a més públics per difondre el jazz i la cultura". El cicle programa fins a vuit concerts durant el mes d’abril i presenta el quartet Fabrizio Bosso com a cap de cartell.

El Casal l’Aliança no serà l’únic escenari de la tercera edició del cicle ‘A la vora del jazz’, que organitza l’Associació Jazz Maresme conjuntament amb l’Ajuntament i la Casa de la Música. L’organització ha apostat en aquesta ocasió per descentralitzar els concerts i portar-los a altres espais de la ciutat com el pati del Cafè Nou o el Celler Castellví, amb la voluntat d’apropar-los a tots els públics i innovar amb nous formats.

Difondre la cultura

Així, noms de l’escena internacional es mesclaran amb altres formacions del nostre país. Los Fulanos donaran el tret de sortida al festival amb un concert inaugural gratuït al pati del Cafè Nou. Així, Durant el mes d’abril, els aficionats del jazz se citen al Casal l'Aliança amb artistes com Fabrizio Bosso Quartet, el cap de cartell, la nord-americana Charmin Michelle i la Big Band Jazz Maresme amb Perico Sambeat. L’organització, a més a més, proposa una trobada amb els Shu Shu al Celler Castellví i s’ha reservat ‘I also play the bass’, un concert sorpresa pels espectadors que tindrà lloc dalt d’un terrat.

Gerard Nieto, membre de l’Associació Jazz Maresme, es va mostrar molt satisfet del cartell que s’oferirà durant aquest festival, que “no només vol difondre el jazz, sinó també la cultura”. Per això, Nieto justifica que s’organitzin activitats gratuïtes “per arribar a tots els públics” i d’altres de complementàries, com la ballada de swing o l’exposició fotogràfica, per aconseguir que “cada cop sigui més popular i per més gent”. 

Les entrades per al festival es poden comprar a través de www.jazzmaresme.com i presencialment a Direcció de Cultura i des d’una hora abans a la taquilla de l’espai de concert. Hi haurà també dos abonaments per als concerts. El primer té un preu de 45 € i inclou els tres recitals programats al Casal de la Nova Aliança i el concert sorpresa. L’altre de 65 € inclou els mateixos concerts més el sopar.