Ebri Knight obté 9 nominacions als Premis Enderrock 2016

Fins al 9 de febrer és oberta la votació popular pels guardons que s'atorgaran el 3 de març en una gala a la ciutat de Girona

  • Redacció - Argentona Comunicació
  • Dimecres, 03 Febrer 2016 11:31

Cultura 204/2015, Ebri Knight

El Foc d'Ebri Knight ha cremat amb força els escenaris des que es va encendre fa uns mesos. El grup maresmenc és el més nominat de la XVIII edició dels Premis Enderrock de la Música Catalana 2016. Només els igualen els Catarres, tot i que aquests competeixen en la categoria pop-rock, mentre que Ebri Knight ho fan en l'àmbit del folk.
Els Ebri opten als premis a millor disc de folk, millor artista, millor directe, millor lletra de cançó en català per "Foc", millor videoclip i millor portada de disc. També tenen nominacions, a millor cançó de folk, tres dels temes que s'inclouen en el seu darrer disc: "Campesino", "Foc" i "Viurem lliures".

Aquestes nominacions es desprenen dels 6.450 vots de la primera volta. Fins el 9 de febrer és oberta la segona i definitiva ronda de votacions. Els guanyadors definitius es faran públics en una festa a l'Antiga Fàbrica Damm el 17 de febrer i els guardons s'atorgaran en una gala que se celebrarà a Girona el 3 de març.