Pau Riba prossegueix el seu Jisàs de Netzerit al Clap

Després d'anys a Privat, es podrà veure al Clap el el dissabte dia 9

  • Cugat Comas // Foto: Anna Aluart
  • Divendres, 08 Gener 2016 00:00

Cultura 2014/2015, pau riba
Pau Riba tornarà a pujar als escenaris de Mataró amb els no-músics De Mortimers per celebrar el 10è aniversari del treball Jisàs de Netzerit o capítol zero de la guerra de les galàxies, un conjunt de nadales tradicionals intercalades amb La Guerra de les Galàxies i fragments de rigorosa actualitat. Un còctel d’ironia perfecte per acabar les festes de Nadal.  

Antic clàssic del 25

Durant molts anys el concert de Riba era un clàssic del mateix 25 de desembre a Privat. Ara canvia de sala per oferir la seva mirada irònica i humorística de la nostra societat.
Aquest espectacle està acompanyat pel grup de "no-músics" De Mortimers, que utilitzen com a instruments joguines i objectes d'ús quotidià. Sobre l’ordit de les nadales s’entrellacen els fils argumentals de què es compon la trama. Per la part de Jesús, l’espectacle entronca directament amb la tradició de les representacions populars dels Pastorets, que es remunten a l'època medieval. Igual que la versió més representada dels Pastorets avui dia, l’espectacle té un to més irreverent.