Els Catarres i Zoo, a l'Aniversari del Clap al gener

Les entrades pels concerts ja estan a la venda

  • Redacció
  • Dimecres, 02 Desembre 2015 12:42

catarres

Encara amb les cites especials de desembre per endavant, el Clap ja pensa en la celebració del seu 16è aniversari i aquesta setmana ha fet públics els noms dels grups que hi actuaran. El darrer cap de setmana de gener sempre és fort en programació i el 2016 arribarà amb dos dels noms més populars de la música en català actual: Els Catarres i Zoo. Serà el segon any dels darrers tres que el grup d'Aiguafreda és protagonista de l'Aniversari de la sala mataronina, mentre que el concert dels valencians serà el primer d'aquesta formació a la comarca.

Dos concerts en dos dies

Les entrades per a tots dos concerts ja estan a la venda, a través de la web de la sala, per 10 euros en el cas dels Catarres i 9 en el cas de Zoo. Després d'una temporada llarga sense tocar en directe, els Catarres tornaran a Mataró on fa dos anys ja van omplir a vessar la sala en el marc de la presentació del disc 'Big Bang'.

Pel que fa a Zoo, el concert a Mataró serà el primer del grup al Maresme i un dels primers de la nova gira. El seu primer disc 'Tempestes vénen del sud' va ser aclamat pel públic, molt fidel al grup. Eam completarà la nit.