Festival de dansa de Halloween per la Casa dels Xuclis de l’AFANOC

La companyia mataronina ASRAI serà diumenge dia 1 al Foment Mataroní

  • Marta Gómez // Foto: cedida
  • Dijous, 29 Octubre 2015 17:30

Cultura 2014/2015, cartell halloween, casa dels xuclis

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) aterra una vegada més a la ciutat de Mataró en busca d’ajuda per a la Casa dels Xuclis. La recollida de fons per l’AFANOC passa a ser fonamental i per això aquest diumenge el Foment Mataroní obre les seves portes. S’ha organitzat un festival de dansa infantil de Halloween que anirà a càrrec dels ballarins de la companyia mataronina ASRAI, sota la direcció d’Almudena Ferreiras.

Des de l’organització demanen poder “omplir el Foment per l’AFANOC, per ‘La Casa dels Xuclis’ i per la companyia ASRAI que són un exemple de generositat i solidaritat de la nostra ciutat, “sempre disposats a col·laborar amb els més febles, els més necessitats on sigui i com sigui amb el millor que sabem fer: ballar!”.

Més de 70 persones pujaran diumenge a l’escenari. “70 cors”, diuen els organitzadors, que seran els encarregats de ballar i oferir l’espectacle que acabarà donant el cent per cent de tot el que s’hagi recaptat a l’AFANOC. El preu de l’entrada és de 3 euros tot i que s’ha posat a disposició la “fila zero” per ajudar sense assistir-hi.