L’èxit de públic obre la porta a la continuïtat del Vermut Sonat

El festival en terrats es repetirà d’aquí a uns mesos amb el mateix format

  • Redacció
  • Dimarts, 20 Octubre 2015 10:14

Vermut Sonat

L’aposta per un festival de música semi-clandestí en terrasses de la ciutat ha tingut tan bona acollida del públic que els seus impulsors ja pensen en la segona edició de Vermut Sonat. L’Associació Reviu fa una bona valoració d’aquesta primera edició que va tancar Jordi Montañez dissabte davant 50 persones. El Vermut Sonat ha durat tres dissabtes durant els quals els terrats particulars s’han omplert de públic en concerts de format íntim que el temps ha respectat.

Vermut Sonat assegura que “les expectatives dels organitzadors s’han acomplert i, per aquest motiu, ja s’està pensant en una segona edició del Vermut Sonat de cara als pròxims mesos. Les bones valoracions per part dels assistents, així com l’oferiment de terrats i altres espais per part de molts ciutadans, asseguren una bona perspectiva i continuïtat per a aquesta iniciativa cultural”.

L’associació Reviu defensa el format pel seu “caràcter autogestionari, independent, mediterrani, que vol demostrar noves formes d’apoderament cultural i de relacions entre la cultura de proximitat i els ciutadans i ciutadanes”.