Grans noms del jazz al IV Tast de Jazz a Torre Llauder

Quatre concerts configuren la programació, que comptarà amb músics com Kirk Lightsey

  • Redacció
  • Divendres, 17 Juliol 2015 10:39

Cartell Tast de Jazz

Algunes de les millors veus del panorama jazzístic nacional i internacional seran al IV Tast de Jazz a la vil·la romana de Torre Llauder. El festival ja consolidat se celebrarà la darrera setmana d'agost i oferirà quatre concerts al jaciment, tots al mateix preu.

Músics consagrats, d'altres amb una alta reputació a nivell nacional i espai pels més joves. El IV Tast de Jazz, el festival de jazz que se celebra anualment arriba amb grans noms a la programació entre el 27 i el 30 d'agost. La Maresme Jazz Street Band farà de teloner del cicle el dia 22 a les set de la tarda amb una cercavila des de l'Ajuntament a l'estil de Nova Orleans.

Els millors, a Mataró

Una actuació per agafar forces per al concert de tribut al músic Jimmy Mc.Griff del dia 27 al vespre, a càrrec de Víctor Puertas cctet. L'endemà serà el torn d'Eva Fernàndez i David Pastor Group, un quintet amb músics reconeguts a l'estat espanyol. El plat fort, tanmateix, arribarà el dia 30 amb un doble concert per a la cloenda del festival, que servirà també per veure en directe alguns dels referents del jazz internacional, com el pianista de Detroit Kirk Lightsey que pujarà a l'escenari amb Jesse Davis, un dels "joves lleons del jazz de Nova Orleans. Tancaran la nit les Ladies del Jazz, amb Txell Sust, Gemma Abrié i Mariau Barahona. La Ohio Big Band de l'Escola Municipal de Música també tindrà un espai en aquest cicle, el dia 29 d'agost al vespre, amb un concert gratuït. 

El cicle, organitzat per la Direcció de Cultura amb la col·laboració de l'Associació JAazz Maresme en la direcció artística, es va iniciar el 2012 coincidint amb el 50è aniversari del descobriment del jaciment arqueològic. 

El festival Tast de Jazz de Torre Llauder se celebrarà entre el 27 i el 30 d'agost. Tots els concerts són de pagament, excepte el de la Ohio Big Bad. Tenen un preu de 12 euros cadascun, però es pot adquirir un abonament per a tots els dies de 30 euros.