Cheeto’s Magazine + Los Ignorantes, rock progressiu i barreja d'estils

Demà dissabte al Clap, a partir de les 11

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 12 Juny 2015 12:43

Cultura 2014/2015, cheetos magazine

Nit de música i humor al Clap, amb una barreja delirant. Cheeto’s Magazine és una banda de rock progressiu fundada a Barcelona. La seva exclusiva visió del gènere transcendeix tota mena de tabús, fusionant arrels de rock progressiu clàssic amb sons contemporanis sota els seus principals segells d’identitat: humor surrealista i un enfocament musical vivaç. Aquesta essència es projecta amb cura en cada un dels elements que componen l’univers particular del conjunt, incloent una inconfusible imatgeria i una acolorida i excèntrica posada en escena.

L’àlbum debut de la banda, Boiling Fowls (2014), constitueix una gran travessia a través d’un ampli espectre d’influències. Així doncs, mentre el tret de sortida de 25 minuts de durada ret homenatge als grans pares del gènere com Genesis o Yes, quantitat d’elements procedents de l’electrònica actual i la música pop són abocats sobre un llenç que a més conté un massiu treball vocal a cavall entre Spock’s Beard i Faith No.

Obriran la nit, els ja clàssics de la nit festiva maresmenca Los Ignorantes. Després d’uns mesos d’aturada als escenaris, els de Mataró presenten nou directe amb nova formació i repertori renovat. La seva barreja d’estils tan variats, que van des del Reggae al Metal, del Hip-Hop al Punk o del Rock a l’Ska, combinada amb la seva posada en escena d’allò més “freakys”.

APUNTS

Dates:
Dissabte 13 juny

Hora:
23h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Anticipada: 5e.
Taquilla: 8e.