El Tot Mataró et porta al Canet Rock 2015

Sortegem sis entrades al nostre Facebook. Participa!

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dilluns, 15 Juny 2015 00:00

Maresme 2014/2014,canet rock

El Tot Mataró et pot portar al Canet Rock, la segona edició el pròxim 4 de juliol del gran festival de la música catalana, a la comarca. Un nom històric que per aquest any reunirà en una sola tarda, nit i matinada a Txarango, La Pegatina, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Oques Grasses, Lax’n’Busto, la Companyia Elèctrica Dharma, Sanjosex, la Iaia, Projecte Mut, Bikimel, Joana Serrat, Cris Juanico o Joan Dausà.

A aquest reguitzell de noms cal sumar la històrica cita amb ‘La Banda Impossible’ una mena de ‘dream team’ del rock català que tocarà els principals ‘hits’ de tota una generació reunint a sobre l’escenari els principals músics i protagonistes dels grups de major tirada de les darreres dues dècades.

El Tot Mataró i Maresme, a través de la seva pàgina de Facebook comença avui dilluns 15 el sorteig de sis entrades per al festival maresmenc. És tan fàcil com compartir la imatge promocional i comentar-la i el lector optarà a tenir accés al festival d’un dia més especial i únic de la música en català. Fins al pròxim 26 de juny, tens l’opció de guanyar-te veure sortir el sol al Canet Rock.