SFDK, Rap andalús a consciència

Avui divendres al Clap, a partir de les 10 de la nit

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 29 Maig 2015 00:00

Cultura 2014/2015, SFDK

El Clap es vesteix amb roba ampla i gorres de cantó. Un dels grans referents del rap estatal arriba amb ganes de mostrar que més de 20 anys de trajectòria potser se’ls nota, però en positiu. Es tracta d’un grup quasi de peregrinatge, que crea més devots que no pas seguidors. La vigència del seu missatge musical es basa en el rigor, rima, energia i missatge. Les lletres són totes ben rimades i sobretot contundents.

No en va, l’MC Zatu –característic per la seva energia i el seu marcat accent andalús– és considerat un dels rapers més respectats de l’escena estatal i el gran Dj Acción Sánchez és més que un acompanyament de luxe. Amb el Puto Loko de complement, aquest equip conjuntat i amb ganes de fer gaudir tornen a Mataró on el llunyà 2005, fa una dècada, van protagonitzar un concert al Camp del Camí del Mig en el marc del festival ‘Mataró, Cruïlla de Cultures’.

Ara hi tornen però dins del Clap. Els termòmetres serà lògic que pugin.
El setè disc de SFDK porta per títol ‘Sin miedo a vivir’ i va aparèixer editat per mitjà de Boa Musica el 16 de Desembre de l’any passat. L’àlbum està compost per 15 tracks més dos bonus tracks i conté les col·laboracions de bona part del milloret de l’escena de rap i reggae estatal amb noms com Little Pepe, Green Valley, Mala Juntera i Shabu, Fyahbwoy, Juaninacka, Alberto Gambino i Kriss.

ACTES

Dates:
Divendres 29 de maig

Hora:
22h

Lloc:
Sala gran del Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Anticipada 10e.
Taquilla 13e.