D’Callaos, 10 anys mereixen una festa

I seran al Clap presentant el “Oir tu voz”, a partir de de les 11 de la nit

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 21 Maig 2015 18:58

Cultura 2014/2015, D'callaos

Acaben de tornar de Cuba on han participat al projecte “Un puente hacia La Habana” on van anar després de passar per França, Huelva, Sevilla o Lleida. Però arriben a Mataró, concretament al Clap, al “seu Clap”. Són els D’Callaos i pujaran a l’escenari amb tota la força que dóna la celebració d’un número rodó. Són 10 anys i l’escenari des d’on faran ballar la parròquia d’incondicionals deu ser el que han trepitjat més.

Deuen ser, de ben segur, els vallesans més mataronins que hi ha. I aquesta vegada anticipen un espectacle únic i irrepetible, una festa encara més tronada i sentida, amb la perspectiva d’una trajectòria ja respectable. La d’avui divendres serà una nit molt especial on el grup projectarà un vídeo-resum d’aquests 10 anys i el ‘track list’ del concert l’integrarà repertori de tots els seus discos. A més han reeditat expressament les seves dues maquetes per regalar als assistents. De debò que al Clap fa pinta de nit ben especial.

Deu anys, quatre discos d’estudi, dues maquetes, un Dvd en concert, una app per a mòbils, un espectacle teatral, gires internacionals i una fidel aposta per la descàrrega gratuïta de la seva música. Als D’Callaos, valgui la redundància, no hi ha qui els faci callar. I seran a Mataró presentant el “Sentir tu voz”. És el disc més roquer, elèctric i contundent que la banda ha realitzat fins avui, encara que sense perdre el so característic de les seves cançons i la inconfusible veu del seu cantant Maribel Martin “La Canija”, que sempre és una gran garantia sobre l’escenari.

ACTES

Dates:
Divendres 22 de maig

Hora:
23h

Lloc:
Sala Clap (C. Serra i Moret, 6. Mataró)

Preu:
Anticipada 9e.
Taquilla 12e.