El jazz francès amb tocs caribenys de Tricia Evy tanca ‘A la vora del Jazz’

El cicle arriba al seu final després de quatre cites al Casal l’Aliança i la Sala Ap

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 17 abril 2015 00:00

Cultura 2014/2015, jazz-tricia Evy

Curt però intens. L’edició d’aquest any del cicle “A la vora del Jazz” arriba a la seva última cita aquest diumenge a les 19h de la tarda. El Casal es vestirà de gala per aquesta cita amb Tricia Evy. Ara mateix una de les veus més sol·licitades a escala internacional pel seu estil propi i personal de swing, Evy té una veu fina i, al mateix temps, enèrgica amb un gran domini dels directes.

Mitjans com el Sunday Morning Herald diuen d’ella que “no intenta ser una cantant de jazz, senzillament ho és”. Nascuda a la francesa població de Bondy, va passar la seva infantesa i joventut a la caribenya Illa de Guadalupe. Les influències d’Evy van des d’Ella Fitzgerald a Billie Holiday o Nat King Cole i hi afegeix un distintiu toc caribeny lligat amb les seves arrels.

L’edició d’aquest any ha estat organitzada per l’Associació Jazz Maresme i la Casa de la Música amb la col·laboració de Fabrés Produccions i Ara.cat –que enguany ha regalat una subscripció digital a tots els compradors de l’abonament del cicle.
El festival –patrocinat per Roy Consultors i Aliança Mataró– ha celebrat els seus concerts al Casal l’Aliança amb una parada a la Sala Ap del Clap.