Un concert familiar per unir musicalment Mataró i la Catalunya Nord

La Coixinera presenta ‘Allà a Mataró hi havia un tramvia’ dins el Músiques Tranquil·les

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 20 Març 2015 11:26

Cultura 204/2015, Allà a Mataró tramvia

La Coixinera presenta aquest diumenge a les 12 un concert familiar per nom ‘Allà a Mataró hi havia un tramvia’. És un recital que explica la història d’en Joanet, que ha trobat la maleta de quan era petit. Allà hi guarda objectes de quan vivia a Prada, al peu del Canigó, a la Catalunya Nord.

Una nina, una motxilla, un barret, el gatet Marrameu, un flabiol, un acordió... i un tramvia vermell, el tramvia de Mataró. I és que en Joanet va haver de marxar de Prada a viure a Mataró quan era ben petit.

Allà a Mataró hi havia un tramvia, és una producció de la Casa de la Música de Mataró i La Coixinera per als Amics de la Bressola. Neix a partir dels treballs discogràfics Musiquetes per la Bressola i 1, 2, 3... pica bressola, els quals s’han publicat per donar a conèixer les escoles bressola de la Catalunya Nord.

Taller familiar previ

A les 10 del matí a l’Aula de Teatre es realitzarà un TALLER FAMILIAR adreçat a infants d’entre 6 i 12 anys amb un o dos acompanyants (familiars directes) per treballar algunes cançons i moviments de l’espectacle. Es tracta d’una proposta participativa que pretén fer protagonistes les famílies.