Miquel Abras, la veu trencada

Actúa diumenge al Públic, a partir de quarts de nou del vespre

  • Redacció
  • Divendres, 13 Març 2015 00:00

Cultura 204/2015, miquel abras

Miquel Abras, una de les veus més populars del pop-rock català, conegut per la seva veu trencada, arriba a Mataró per cloure la quota del Públic dins el cicle de Músiques Tranquil·les. El músic de la Bisbal d’Empordà presentarà en solitari el seu nou treball Per amor a l’art (Música Global 2014), un disc on Abras ha volgut homenatjar a totes les persones que en algun moment del dia, tenen temps per ajudar als altres sense esperar res a canvi, és a dir, per amor a l’art. Després de deu anys damunt dels escenaris, Miquel Abras es troba en el seu millor moment. Les seves lletres i melodies emocionen i enganxen més que mai, amb unes cançons amb moltes influències del pop rock americà o d’artistes com John Mayer o Bruno Mars.

A partir d’una guitarra acurada i una veu personalíssima, Abras parla sense filtres de les seves experiències en l’amor i en la vida. Amb aquest darrer concert del Tranquil·les, El Públic continua amb la seva aposta pels intèrprets catalans, especialment els apareguts des de fa uns quants anys i que han posat la música del país, gràcies a la seva gran qualitat, a estàndards d’un país musicalment normal.

Es dóna la circumstància que el músic porta una llarga temporada sense tocar a la capital del Maresme, concretament dos anys i mig. Serà telonejat per la banda mataronina Leds, que interpretaran la seva música en format acústic.

ACTES

Dates:
Diumenge 15 març

Hora:
20:30h

Lloc:
El Públic (Can Xammar, 8)

Preu:
8 euros.