Gospelsons: cita anual imprescindible dins el Músiques Tranquil·les

El grup prepara sorpreses per al públic fidel del Monumental

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 27 Febrer 2015 00:00

Cultura 204/2015, Gospel Sons

Hi ha una característica comuna que fa que el Cicle de Músiques Tranquil·les i la Festa Major de Les Santes s’assemblin. Oposats diametralment al calendari, totes dues celebracions ja fa anys que són impossibles d’entendre i concebre si no és a través de la presència dels Gospelsons.

Ja en fa nou que la ciutat va emmalaltir –en el sentit bo– d’aquest contagi pel Gospel i quasi una dècada després concerts com el d’aquest divendres són d’allò més esperats.

Escenari especial

El Monumental és, a més, un escenari ben especial pels integrants del cor, que allà hi han cantat, ballat, gaudit i enregistrat. I bàsicament hi han fet ballar una parròquia que els segueix de forma entusiasta. Avui divendres, l’enèssim capítol d’aquest idil·li.
Georgina Blanch és la directora imparable d’un grup que fa vibrar transmetent energia i positivisme des de dalt de l’escenari.

El grup que ha consagrat les darreres setmanes a preparar a consciència la seva aparició a la programació del Músiques Tranquil·les, disposats altra vegada a deixar en entredit que ells i elles ho siguin de tranquils. La nit es presenta plena de sorpreses.