Jarps confirmen la seva petita gran revolució

El duet format per George Agustí i Roger Palomer exhaureixen entrades del Públic dins el Músiques Tranquil·les

  • Redacció i Fotos d'Anna Aluart
  • Dilluns, 23 Febrer 2015 10:32

JARPS

Els Jarps porten camisa cordada fins a l'últim botó. I corbata i armilla. I canten en un anglès beat, gairebé seixantero, que recorda als Beatles o als primers Who. I són de Mataró. I són nascuts a partir dels noranta, molt joves. Però sobretot, són segurament amb el permís dels The Free Fall Band, la banda maresmenca amb el millor directe del moment.

El duet de joves mataronins format per George Agustí i Roger Palomer va oferir un recital amb un Públic amb entrades exhaurides dins el Cicle de Músiques Tranquil·les. Armats amb dues veus que afinen i es combinen i dues guitarres acústiques carregades de pedals, la banda va oferir un reguitzell de temes propis. Uns temes vibrants, ràpids, endiablats de ritme. Cançons antigues com "Listen to the Music" o "To me now", i alguns temes del seu proper disc, "Going around" o l'enganxosa "Burning Station". També es van a atrevir a versionar Simon & Garfunkel amb "Mrs. Robinson" o als Beatles amb "Eight Days a Week".

JARPS

La base musical de la qual es van acompanyar, amb Daniel Tavares a la percussió i Denis Celma al baix acústic, va resultar un marc tonal i rítmic fet a mida. Si aquí hi sumem un cert aire punk, unes melodies pop i una arrencada sempre en clau de rock, la proposta és irresistible. La sala els hi va quedar petita. El talent es desbordava.