Paul Klason, músiques menys tranquil·les

Avui divendres, a l'Arcàdia, a partir de les 22:30 hores

  • Redacció //Foto: cedida
  • Divendres, 30 Gener 2015 00:00

Cultura 204/2015, paul klason

Després de la primera presa de contacte del públic mataroní amb la present edició del Festival Músiques Tranquil·les amb el concert de Sílvia Pérez Cruz, la proposta d’aquest cap de setmana s’acosta a sons més actuals.

El projecte de Paul Klason, neix l’any 2012 i vol integrar la música i el disseny amb la intenció de crear un estil que es mou entre el pop, el soul i el R&B. Mentre preparen el seu primer disc amb composicions pròpies, ja es poden trobar els primers temes a les xarxes. En aquest sentit, Jamendo -la pàgina de música independent més rellevant a nivell internacional- els ha donat 700.000 oients, entrant en nombroses ocasions al Top 5. Han aconseguit la fita, a més de pujar fins a la segona posició, amb el single ‘I want your body’ que compta amb la col·laboració de YoungMarkk, raper de Los Angeles, un referent a les xarxes socials amb més de 2 milions de visites a Youtube.

La principal influència musical de Paul Klason es pot trobar en la música pop, soul i R&B dels anys 90, a més de músics com Michael Jackson o Ledisi així com sons més actuals, per exemple, Justin Timberlake, Rihanna o Bruno Mars.

ACTES

Dates:
Divendres 30 gener

Hora:
22:30h

Lloc:
Arcàdia Cafè Cultural (C. d’en Pujol, 26. Mataró)

Entrada:
5 euros.