Ebri Knight, Cançons de taverna

Aquest diumenge al Públic, a partir de les vuit del vespre

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 16 Gener 2015 12:21

Ebri Knight 2014

Els maresmencs Ebri Knight són segurament la representació del folk més poderós, enèrgic i trencador que es crea en aquests moments al territori català. Després de quatre temporades, clamava al cel que no haguessin actuat a l’escenari de fusta natural d’El Públic, que té en la vinculació amb el territori un dels seus eixos de programació.
Aquest hivern, i després de recórrer els Països Catalans amb una gira de primavera i estiu amb més de seixanta concerts, fan parada a l’espai cultural de Can Xammar.

Ara, en època de fred, ofereixen un espectacle desendollat de taverna, ple de sorpreses. Els Ebri Knight són Albert Avilés (baix), Arnau Aymerich (veu, guitarra acústica i mandolina), Toni Corrales (violí i veus), David Delgado (guitarra acústica), Adrià Díaz (bateria acústica i veus) i Víctor Launes (flauta travessera, whistles i veus).

La seva força en la versió normal és coneguda i el seu reconeixement per part de públic ha anat en augment. El nou format acústic representa una incògnita que es desvetllarà a El Públic. Més al·licients impossible.


DATES:
Diumenge 18 gener

Hora:
20:30h

Lloc:
El Públic (C. d’en Xammar, 6. Mataró)

Entrada:
8€