Toti Soler, el senyor de la guitarra

Aquest diumenge al Públic, a partir de quarts de nou del vespre

  • Redacció / Foto: cedida
  • Divendres, 12 Desembre 2014 00:00

Cultura 204/2015, toti soler

Toti Soler és història viva de la música moderna catalana. Guitarrista de reconegut prestigi i una autèntica celebritat que abarca des de la nova cançó fins a la fusió més actual. El prestigiós músic oferirà una actuació a l’espai cultural El Públic de Can Xammar dins del circuit Folc d’Enderrock i el Centre Artesà Tradicionàrius. Aquest cicle torna a portar a Mataró a una primera espasa amb pes propi en la música de casa nostra. Qui millor sap tractar aquest instrument. Una delicatessen amb aforament limitat a 70 persones.

Amb més de 50 anys a les esquenes com a guitarrista, el repertori que abraça tota la trajectòria de Toti Soler el permet adequar els seus concerts a grans recintes o a la petita distància que permet un local com El Públic.

És allà, a la petita distància, on els matisos que sap treure de la guitarra i el seu estil versàtil i adaptable agafa entitat pròpia fins que s’encomana a tot aquell que l’escolta. Soler és més que un guitarrista, és un músic referent, una eminència, el senyor de la guitarra a casa nostra. I el concert més destacat del que queda de 2014. Val molt la pena.

ACTES

Dates:
Diumenge 14 de desembre

Hora:
20:30h

Lloc:
El Públic Cafè (C. d’en Xammar, 11. Mataró)

Entrada:
Preu a taquilla: 12e.