Love of Lesbian, més teatrals i més melodramàtics

Demà divendres, al Monumental, a partir de les 23 hores

  • Redacció / Foto: cedida
  • Dijous, 20 Novembre 2014 11:21

Cultura 204/2015,love of lesbian

Records deformats de coses que han passat i d’altres que no passaran mai. Love of Lesbian té en el seu magatzem de la memòria miralls i miratges del passat que ara endreça en la gira en la qual es convida al públic a “fer dissabte” de les cançons més melodramàtiques i poètiques de la banda. Els Love of Lesbian arriben al Monumental amb una posada en escena plena de silencis, ombres, titelles, llums i efectes especials que acompanyarà l’emoció de les cançons i portarà l’espectador a viatjar més enllà de la música. 

Pel que fa a l’espectacle escenogràfic, la banda de Sant Vicenç dels Horts no defrauda i manté en la posada en escena un dels seus grans valors del directe. Fins i tot Guillem Albà ha estat l’encarregat de teatralitzar les cançons i el repertori del grup.

Sonen en aquesta gira de ‘Miratges & Miralls” ’ Nada’, ‘1999’, ‘Me llaman Octubre’, ‘La niña imantada’, ‘Cuestiones de família’, ‘Los días no vividos’, ‘Wio’ o ‘Universos infinitos’. Moltes d’elles són cançons poc habituals en els concerts més moguts de la banda pel seu to més melodramàtic i poètic. El grup fa doncs un petit viratge sense perdre l’humor que els ha fet arribar on són ni el rigor musical. Una mica de música i una mica de teatre per adaptar tot l’univers propi a un nou format.

ACTES:

Dates:
Divendres 21 de novembre

Hora:
23h

Lloc:
Teatre Monumental (La Riera, 169. Mataró)

Preu:
30 euros